Laborator

LABORATOR

Peste 15 ani de experiență în domeniul instalațiilor de exhaustare!


Instalatiile pentru laboratoare chimice, pentru conditii speciale de lucru, sunt create pentru a fi fiabile si usor de folosit.


Exista aparate mono post , duble, triple, pentru a putea fi folosite la bancurile si mesele de lucru. Proiectam instalatii care sa aspire noxele de la mai multe posturi cu automatizari si conditionari de aspirare pe fiecare post de lucru in parte.

Utilizam filtre de carbune activ, pentru noxe specifice. Instalatiile au diverse grade de automatizare, diverse posibilitati de comanda a ventilatoarelor pentru a realiza un consum cat mai mic de energie electrica la o eficienta maxima a aspirarii noxelor din spatiu de lucru.

Fiecare instalatie este proiectata si adaptata la conditiile specifice locului de munca pentru care beneficiarul a solicitat-o.


Solicita Oferta

ROMPOLIPROCES executa la “cheie “ aceste instalatii ( proiectare, aprovizionare utilaje si dispozitive, tubulaturi, montaj , punere in functiune,instruire personal pentru exploatarea instalatiei, sevice in garantie) . De asemenea executa si service post garantie contra cost , la terminarea perioadei de garantie stabilite. NOI FACEM CA NOXELE DIN SPATIILE DE LUCRU SA NU AFECTEZE PERSONALUL MUNCITOR , DAR NICI MEDIUL INCONJURATOR.

Solutii "la cheie"

Consultanta, proiectare,
furnizare, executie
PIF, garantie si mentenanta


Solicita oferta
Solicita oferta
gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Mai multe detalii