High Vacuum

HIGH VACUUM

Peste 15 ani de experiență în domeniul instalațiilor de exhaustare!


Instalatiile de high vacuum se adapteaza tuturor conditiilor de lucru unde este nevoie de o aspiratie cu depresiune mare si volume de aer relativ mici.


Instalatiile si sculele noastre pot crea depresiuni de pana la -35kPa si aspira volume de pana la 3000 m³/ h, intr-o instalatie simpla si volume mult mai mari in instalatii in cascada.

Instalatiile au diverse grade de automatizare, diverse posibilitati de comanda a ventilatoarelor pentru a realiza un consum cat mai mic de energie electrica la o eficienta maxima a aspirarii noxelor din spatiu de lucru.


  • Fiecare Instalatie este proiectata si adaptata la conditiile specifice locului de munca pentru care beneficiarul a solicitat-o.
  • Aspirarea noxelor de orice tip ( praf, fum , COV-uri, etc) se poate face atat pentru conditii normale de lucru cat si pentru conditii speciale , respectiv ATEX( cu respectarea tuturor conditiilor conform normelor europene in vigoare).

Solicita Oferta

ROMPOLIPROCES executa la “cheie “ aceste Instalatii ( proiectare, aprovizionare utilaje si dispozitive, tubulaturi, montaj , punere in functiune, instruire personal pentru exploatarea instalatiei, sevice in garantie) . De asemenea executa si service post garantie contra cost , la terminarea perioadei de garantie stabilite.

Solutii "la cheie"

Consultanta, proiectare,
furnizare, executie
PIF, garantie si mentenanta


Solicita oferta
Solicita oferta
gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Mai multe detalii