Auto

AUTO

Peste 15 ani de experiență în domeniul instalațiilor de exhaustare!


Fiecare Instalatie este proiectata si adaptata la conditiile specifice locului de munca pentru care beneficiarul a solicitat-o.


Prin instalatiile montate in service-urile auto se elimina noxele rezultate de la esaparea gazelor arse cand se fac revizii la motoare , la aprindere, la sistemul de evacuare al gazelor de la motor , etc.

Gazele nearse de la motoarele cu ardere interna sunt foarte periculoase pentru organismul uman. Instalatiile noastre sunt de asemenea disponibile pentru marile garaje de autobuze sau statii de pompieri unde masinile trebuie sa fie in permanenta in stare sa plece urgent la un eveniment.

Instalatiile au diverse grade de automatizare, diverse posibilitati de comanda a ventilatoarelor pentru a realiza un consum cat mai mic de energie electrica la o eficienta maxima a aspirarii noxelor din spatiu de lucru.


Solicita Oferta

ROMPOLIPROCES executa la “cheie “ aceste Instalatii ( proiectare, aprovizionare utilaje si dispozitive, tubulaturi, montaj , punere in functiune, instruire personal pentru exploatarea instalatiei, sevice in garantie) . De asemenea executa si service post garantie contra cost , la terminarea perioadei de garantie stabilite.

Solutii "la cheie"

Consultanta, proiectare,
furnizare, executie
PIF, garantie si mentenanta


Solicita oferta
Solicita oferta
gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Mai multe detalii