Tambur

TAMBUR

Peste 15 ani de experiență în domeniul instalațiilor de exhaustare!


Tamburii nostri sunt retractabili, adica dupa ce a fost utilizat printr-o simpla tragere furtunul este tras inapoi pe tamburul care este asezat pe perete, pe tavan sau pe un suport special.


Prin furtunele de pe tamburii retractabili se pot vehicula
  • Aer comprimat
  • Apa la presiune inalta ( 35MPa)
  • Apa la presiune normala( 1.5MPA)
  • Uleiuri
  • Produse petroliere ( la presiuni de 7.5MPa)
  • Unsori ( 35MPa)

Pentru medii alimentare si medii care se supun normelor ATEX tamburii retractabili si furtunele sunt executate in conditii speciale( inox alimentar) si au o durabilitate mare in exploatare.


Solicita Oferta

Avand tamburi retractabili in spatiile de lucru, dispare posibilitatea de a te impiedica de furtunele de pe pardoseala, creste durata de viata a furtunelor pentru ca nu sunt calcate de motostivuitoare, eletrostivuitoare, electrocare si alte utilaje in miscare. Fiecare instalatie este proiectata si adaptata la conditiile specifice locului de munca pentru care beneficiarul a solicitat-o.

ROMPOLIPROCES executa la “cheie “ aceste instalatii ( proiectare, aprovizionare utilaje si dispozitive, tubulaturi, montaj , punere in functiune, instruire personal pentru exploatarea instalatiei, sevice in garantie) . De asemenea executa si service post garantie contra cost , la terminarea perioadei de garantie stabilite. NOI FACEM CA NOXELE DIN SPATIILE DE LUCRU SA NU AFECTEZE PERSONALUL MUNCITOR , DAR NICI MEDIUL INCONJURATOR.

Solutii "la cheie"

Consultanta, proiectare,
furnizare, executie
PIF, garantie si mentenanta


Solicita oferta
Solicita oferta
gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Mai multe detalii